Lediga tjänster

 

Futurum fastigheter i Örebro AB söker nya medarbetare som ska hjälpa till att utveckla företaget. Uppdraget innebär att du kommer att arbeta med utveckling av bolagets fastigheter tillsammans med den övriga organisationen.

 

 Futurum söker en digitaliseringsstrateg!

Uppdraget innebär du i ett nära samarbete med verksamhet och ledningsgrupp, tar fram digitala lösningar som stödjer bolagets nuvarande framtida behov.

Att vara Digitaliseringsstrateg innebär:
- Att du arbetar med teknisk och funktionell design samt implementation av digitala lösningar och tjänster.

- Att du ansvarar för förvaltning av framtagna lösningar samt teknisk och funktionell kravställning mot tjänsteleverantörer och samarbetspartners.

- Att du vid implementation av nya lösningar även genomför verksamhetsutbildning.

Vi vill att du är en person med hög social kompetens och som har lätt för att kommunicera. Du behöver vara intresserad av att vilja lära känna och knyta goda relationer med våra leverantörer, kunder och samarbetspartners.

Vi ser att du har en analytisk förmåga och ser vidareutbildning inom ditt arbetsområde som en möjlighet.

Tjänsten ställer krav på att du är en person med god förmåga att arbeta självständigt och samarbeta med andra. Du måste även kunna arbeta strukturerat både efter eget huvud och givna instruktioner med förmåga att kunna ta beslut. Självklart är du en person som kan hålla god och professionell dialog med så väl kollegor, kunder och leverantörer.

Ansök på Jobbet.selänk till annan webbplats

Futurum Fastigheter i Örebro AB
Box 33 500, 701 35 Örebro
Besöksadress: Pappersbruksallén 1, 702 15 Örebro
Telefon 019 - 767 91 00 E-post: info@futurumfastigheter.se Org.nr: 556736-6215

Hitta oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Linked inlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster