2014-04-03

"Nya lokaler och nya möjligheter"

Monica Schulstad, Förskolechef Växthuset

" I våra gamla lokaler var det fokus på att sanera och renovera för att få bort fukt och mögel. Nu har vi flyttat in i ett trevligt nytt hus med egen matsal, en bra ljudnivå, hög tillgänglighet, och fin färgsättning. En miljö där både pedagoger och barn trivs, och där vi kan bedriva en annan verksamhet än förr.
Huset är byggt i två plan, det kräver ett arbetssätt som bygger på samarbete i ännu högre grad än tidigare. På förskolor kan ljudnivån ibland vara enorm hög.
I våra nya lokaler har man satsat på akustiken och bland annat satt in ljudabsorbenter som ger en behaglig ljudnivå. Färgsättningen i lokalena har stor betydelse. Var och en av de fem avdelningarna har sin speciella färg, vilket ökar tillgängligheten för alla barn och framför allt för barn med funktionshinder. Det enda som är synd är att lokalerna inte är tillräckligt flexibla om vi blir fler i framtiden."


Futurum Fastigheter i Örebro AB
Box 33 500, 701 35 Örebro
Besöksadress: Pappersbruksallén 1, 702 15 Örebro
Telefon 019 - 767 91 00 E-post: info@futurumfastigheter.se Org.nr: 556736-6215

Hitta oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Linked inlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster